Tags Posts tagged with "Shteti më i pasur në Europë nuk ka aeroport"

Tag: Shteti më i pasur në Europë nuk ka aeroport

Shteti më i pasur në Europë nuk ka aeroport

Pasi u plaçkit dhe u shkretua gjatë dy luftërave botërore, kombi i vogël i Lihtenshtajnit e pa veten në një krizë financiare, dhe përpiqej...