Tags Posts tagged with "shqiptarja më e famshme në Francë"

Tag: shqiptarja më e famshme në Francë

Erza Muqolli, shqiptarja më e famshme në Francë

Hera e parë e Erza Muqollit në Shqipëri dhe në një skenë të saj, ishte te “Virtuozët”, në mbrëmjen e së Dielës. Me Inva...