Tags Posts tagged with "Shqiptarë dhe të huaj"

Tag: Shqiptarë dhe të huaj

Shqiptarë dhe të huaj, këta janë të ftuarit specialë të Festivalit...

Festivali i 56-të i Këngës në Radio Televizionin Shqiptar, pritet të ngjitë në skenë emra të njohur të muzikës shqiptare ndër vite. E kemi...