Tags Posts tagged with "Shqipëria po hyn ndër vendet me normë të lartë"

Tag: Shqipëria po hyn ndër vendet me normë të lartë

Rriten frikshëm shifrat e divorcit, Shqipëria po hyn ndër vendet me...

  Divorci është një proces i gjatë, i lodhshëm, i kushtueshëm dhe shpeshherë me pasoja të rënda shoqërore. Por, gjithnjë e më shumë martesa po...