Tags Posts tagged with "Shqipëria ofron mundësi më të mira për investim krahasuar me një vit më parë"

Tag: Shqipëria ofron mundësi më të mira për investim krahasuar me një vit më parë

Shqipëria ofron mundësi më të mira për investim krahasuar me një...

Rezultatet e anketimit vjetor të Shoqatës Gjermane të Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri (DIHA) për klimën e biznesit dhe investimeve në Shqipëri. Në anketimin mbi...