Tags Posts tagged with "Shqipëria nuk është e zhytur por e mbytur! Nga Arian Galdini"

Tag: Shqipëria nuk është e zhytur por e mbytur! Nga Arian Galdini

Gianni, Shqipëria nuk është e zhytur por e mbytur! Nga Arian...

Nëqoftëse Europa do të kishte një emër emblematik si dëshmi e gjallë e jetës, dijes dhe përvojës me drejtësi, ky do të ishte pa...