Tags Posts tagged with "Shqipëria e papërgatitur për të mbrojtur fëmijët nga puna dhe shfrytëzimi!"

Tag: Shqipëria e papërgatitur për të mbrojtur fëmijët nga puna dhe shfrytëzimi!

Shqipëria e papërgatitur për të mbrojtur fëmijët nga puna dhe shfrytëzimi!

50,000 fëmijë anembanë vendit punojnë për të mbajtur gjallë familjet e tyre! ALO 116 Shqipëri, raporton 120 raste vetëm për vitin e fundit   Rrjeti Kombëtar “Vepro...