Tags Posts tagged with "Shpëtim Saraçi"

Tag: Shpëtim Saraçi

Shpëtim Saraçi, bashkëpunim me Rita Orën për koncertin e Vatikanit

Rita Ora do të këndojë një këngë të orkestruar nga Shpëtim Saraçi, në Vatikan. “Ky, ky është Krishti Mbret/ që barinjtë e ruajnë dhe engjëjt...