Tags Posts tagged with "SHOQËRIA CIVILE I BËN THIRRJE QEVERISË"

Tag: SHOQËRIA CIVILE I BËN THIRRJE QEVERISË

SHOQËRIA CIVILE I BËN THIRRJE QEVERISË, MINISTRIVE DHE BASHKIVE TË KONSULTOJNË...

 1 Maji është dita e fundit kur çdo ministri e linjës dhe bashki në vend duhet të dorëzojë buxhetin vjetor (2019) dhe atë afatmesëm...