Tags Posts tagged with "shoqata “Koja”"

Tag: shoqata “Koja”

Deklaratë e përbashkët e shoqatave:“Malësia e Madhe Michigan”,“Koja”, “Jehona e Malësisë”,...

Të dashur bashkatdhetarë,   Ne, katër shoqatat, së bashku deklarojmë se mbështesim njëzëri dhe pa rezerva Forumin shqiptar. Është detyrimi ynë moral dhe kombëtar që të vijmë...