Tags Posts tagged with "Shokët dhe shoqet e ngacmonin se ishte me sindromën “Down”"

Tag: Shokët dhe shoqet e ngacmonin se ishte me sindromën “Down”

Shokët dhe shoqet e ngacmonin se ishte me sindromën “Down”, historia...

Një xhest i vogël, por me një vlerë të madhe humane. Presidenti i Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski ka shoqëruar për në shkollë një...