Tags Posts tagged with "Shkrimtarja e njohur rrëfen sekretin e madh: Edi Ramën e kam dashuruar fshehurazi"

Tag: Shkrimtarja e njohur rrëfen sekretin e madh: Edi Ramën e kam dashuruar fshehurazi

Shkrimtarja e njohur rrëfen sekretin e madh: Edi Ramën e kam...

Shkrimtarja Ornela Vorpsi ka ardhur në Shqipëri. E ftuar në takimet Letërsia dhe Qyteti, përballë dy gazetareve Alda Bardhyli dhe Beti Njuma, Vorpsi ka...