Tags Posts tagged with "shkencëtarët shkatërrojnë kancerin për 11 ditë"

Tag: shkencëtarët shkatërrojnë kancerin për 11 ditë

Pa kimioterapi, shkencëtarët shkatërrojnë kancerin për 11 ditë

Secila ditë ku një studim tregon potencial për gjetjen e ilaçit kundër kancerit është ditë e mirë, dhe shkencëtarët në Evropë sapo mund të...