Tags Posts tagged with "shkak simbolet etnike"

Tag: shkak simbolet etnike

Përplasje mes autoriteteve dhe minoriteteve në Mal të Zi, shkak simbolet...

Përdorimi i simboleve etnike në Mal të Zi ka përplasur autoritetet dhe përfaqësuesit e minoriteteve. Probleme të mëdha ka edhe me përdorimin e simboleve...