Tags Posts tagged with "shijon eventin sportiv me fëmijët e saj dhe… Tom Cruise"

Tag: shijon eventin sportiv me fëmijët e saj dhe… Tom Cruise

Shakira në garën e Formula 1 në Miami, shijon eventin sportiv...

Shakira u pa në Miami në një nga ngjarjet më të mëdha sportive të vitit, në garën e Formula 1. Këngëtarja ishte me fëmijët e...