Tags Posts tagged with "shihni si iu përgjigj Keisi ndjekëses (FOTO)"

Tag: shihni si iu përgjigj Keisi ndjekëses (FOTO)

“Stresi me dashnoren në tavolinë, ti i zure derën”, shihni si...

  Që në momentin që lidhja e tyre u bë publike, Stresi dhe Keisi, u bënë mjaft të komentuar në media dhe rrjetet sociale. Edhe...