Tags Posts tagged with "Shifra e frikshme! Sa kushtoi dasma e Xhensilës dhe Besit"

Tag: Shifra e frikshme! Sa kushtoi dasma e Xhensilës dhe Besit

Shifra e frikshme! Sa kushtoi dasma e Xhensilës dhe Besit

Që dasmat e personazheve të njohura tërheqin gjithmonë vëmendje është pak por e sigurt, ama ceremonia e Besit dhe Xhensilës i ka kaluar çdo...