Tags Posts tagged with "sherr mes Olsi Bylykut dhe Lorenc Hasramës? Këngëtari rrëfehet: Gjërat kanë ardhur vetë…"

Tag: sherr mes Olsi Bylykut dhe Lorenc Hasramës? Këngëtari rrëfehet: Gjërat kanë ardhur vetë…

Dikur miq shumë të mirë, sherr mes Olsi Bylykut dhe Lorenc...

Aktori i humorit, Olsi Bylyku dhe Lorenc Hasrama, përveçse janë shokë shumë të mirë, i kemi parë dhe në disa bashkëpunime muzikore. Por, kohët...