Tags Posts tagged with "“Sheiku të paguan mirë!” Elhaida Dani s’duron më"

Tag: “Sheiku të paguan mirë!” Elhaida Dani s’duron më

“Sheiku të paguan mirë!” Elhaida Dani s’duron më, i kthehet komentuesit

Elhaida Dani ka vizituar Katarin dhe ka publikuar një video nga udhëtimi i saj i fundit në Doha. E entuziasmuar për këtë udhëtim, këngëtarja shqiptare...