Tags Posts tagged with "shefja e ODIHR kthehet në Tiranë. Takim me Bashën dhe Kryemadhin. Zbardhet axhenda"

Tag: shefja e ODIHR kthehet në Tiranë. Takim me Bashën dhe Kryemadhin. Zbardhet axhenda

Pas raportit të 30 qershorit, shefja e ODIHR kthehet në Tiranë....

  Pas raportit për votimet e 30 qershorit, Shefja e misionit të vëzhguesve të ODIHR, Adry Glover do të zhvillojë sot një sërë takimesh me...