Tags Posts tagged with "shapka dhe dhe këmbët e dy personave"

Tag: shapka dhe dhe këmbët e dy personave

Shapka dhe këmbët e dy personave, Gjonaj bën gafën me postimin...

  Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, ka takuar ditën e sotme dy anëtarë të Bundestagut gjerman dhe pjesë e partisë Social-Demokrate gjermane (SPD), Christian Petry...