Tags Posts tagged with "sfidat nuk janë të pakta"

Tag: sfidat nuk janë të pakta

Konferenca vjetore e BSH-së, Sejko: Objektiv nxitja e zhvillimit të qëndrueshëm,...

  “Ekonomia shqiptare ka premisa solide për vijimin dhe përshpejtimin e ritmeve të rritjes. Forcimi i stabilitetit financiar, paralelisht me ndjekjen e politikave të kujdesshme...