Tags Posts tagged with "Sekreti i formulës që përkthen votat në mandate gjatë votimeve në 25 qershor/ Nga Afrim Krasniqi"

Tag: Sekreti i formulës që përkthen votat në mandate gjatë votimeve në 25 qershor/ Nga Afrim Krasniqi

Sekreti i formulës që përkthen votat në mandate gjatë votimeve në...

Fushata elektorale po mbyllet dhe nëse lexon median, dëgjon studiot televizive dhe shikon se çfarë deklarojnë politikanët është e lehtë të kuptohet se shumica...