Tags Posts tagged with "Sekretarja e PD shpërthen ndaj gazetarëve: Mburren për veshje firmato dhe vila miliona euroshe"

Tag: Sekretarja e PD shpërthen ndaj gazetarëve: Mburren për veshje firmato dhe vila miliona euroshe

Sekretarja e PD shpërthen ndaj gazetarëve: Mburren për veshje firmato dhe...

Sekretarja e Organizatave Partnere në PD, Valbona Mezini një  reagim në rrjetin social Facebook, u drejtohet ashpër gazetarëve. Mezini flet për privatizimimin politik, siç...