Tags Posts tagged with "Sejko: Objektiv nxitja e zhvillimit të qëndrueshëm"

Tag: Sejko: Objektiv nxitja e zhvillimit të qëndrueshëm

Konferenca vjetore e BSH-së, Sejko: Objektiv nxitja e zhvillimit të qëndrueshëm,...

  “Ekonomia shqiptare ka premisa solide për vijimin dhe përshpejtimin e ritmeve të rritjes. Forcimi i stabilitetit financiar, paralelisht me ndjekjen e politikave të kujdesshme...