Tags Posts tagged with "Sazan Guri: Janë 36 projekte për të zhdukur këtë vend"

Tag: Sazan Guri: Janë 36 projekte për të zhdukur këtë vend

Sazan Guri: Janë 36 projekte për të zhdukur këtë vend, i...

Ambjentalisti, Sazan Guri, i ftuar në emisionin “360 Gradë” në Rtv Ora thotë se minishengeni është projekti i 37 për zhdukjen e kombit dhe...