Tags Posts tagged with "Samiti i G20 qëllimet dhe sfidat!"

Tag: Samiti i G20 qëllimet dhe sfidat!

Samiti i G20 qëllimet dhe sfidat!

Nga Artur Nura   Udhëheqësit e G20 u mblodhën në Nju Delhi për samitin dy-ditor të organizuar nga India si Presidenca e radhës të  G20-shes. Me...