Tags Posts tagged with "sajon pengmarrjen nga frika e babait"

Tag: sajon pengmarrjen nga frika e babait

Arratiset me të dashurin, sajon pengmarrjen nga frika e babait

Frika ndaj reagimit të babait për largimin e saj pa adresë nga shtëpia ku banonte në Greqi dhe përpjekja për të mbuluar “arratinë” me...