Tags Posts tagged with "sa para janë vënë në dispozicion për kompensimin e dëmeve të tërmetit"

Tag: sa para janë vënë në dispozicion për kompensimin e dëmeve të tërmetit

Rama tregon SHIFRËN, sa para janë vënë në dispozicion për kompensimin...

Kryeministri Edi Rama ka folur me shifra reale për fondin e krijuar për rindërtimin banesave dhe konpesimin e dëmeve të shkaktuar nga tërmeti i...