Tags Posts tagged with "sa e lehtë të ndryshosh identitetin"

Tag: sa e lehtë të ndryshosh identitetin

Gazetari futet në mafien shqiptare, sa e lehtë të ndryshosh identitetin

David Beriain, është një gazetar spanjoll, i cili ka investiguar në trafikun e drogës dhe qenieve njerëzore në botë. Një nga punët e tij...