Tags Posts tagged with "Rusia dhe Traktati i ri START"

Tag: Rusia dhe Traktati i ri START

SHBA, Rusia dhe Traktati i ri START

Sot mbushen tetë vjet që kur në Pragë u nënshkrua Traktati i ri START nga presidentët e atëhershëm Barak Obama dhe Dmitri Medvedev. Departamenti...