Tags Posts tagged with "“Ruajeni nusen nga vëllai im”/ Burri nga burgu i frikësuar për familjen"

Tag: “Ruajeni nusen nga vëllai im”/ Burri nga burgu i frikësuar për familjen

“Ruajeni nusen nga vëllai im”/ Burri nga burgu i frikësuar për...

  Pas krimit të rëndë që ndodhi në Paskuqan, Policia shoqëroi për të marrë në pyetje të afërmit e viktimës dhe të autorit. Nga deklarimet...