Tags Posts tagged with "Rrjeti i Grave “Barazi në Vendimmarrje”"

Tag: Rrjeti i Grave “Barazi në Vendimmarrje”

Rrjeti i Grave “Barazi në Vendimmarrje”, një histori suksesi në rrugëtimin...

Gra dhe vajza nga parti të ndryshme politike, nga shoqëria civile dhe media, nga qytete të ndryshme, me profesione të ndryshme u bashkuan 10...