Tags Posts tagged with "rrinte këmba mbi këmbë me cigare në gojë dhe lahet në det para…"

Tag: rrinte këmba mbi këmbë me cigare në gojë dhe lahet në det para…

EKSKLUZIVE/ Zbardhen diskutimet sekrete mes Enver Hoxhës dhe Hekuran Isait: Faj...

Enveri-Mehmeti-Fiqireti-NexhmijaAFRIM IMAJ/ Në bisedën e parë me Mehmet Shehun për krushqinë e papërshtatshme që kishte bërë, Enver Hoxha, duke i kujtuar ceremoninë e pagëzimit...