Tags Posts tagged with "Rrëfimi i shqiptares së martuar në Serbi që ndërroi edhe emrin"

Tag: Rrëfimi i shqiptares së martuar në Serbi që ndërroi edhe emrin

Rrëfimi i shqiptares së martuar në Serbi që ndërroi edhe emrin

Prej gjashtë muajsh familja Mali nga Tirana dhe familja Tashiq nga Lopardinca, afër Bujanovcit në Serbi, janë në miqësi. Dhurata Mali ka filluar jetën e...