Tags Posts tagged with "Rrëfim i sinqertë: Pse femrat i durojnë meshkujt e dhunshëm?"

Tag: Rrëfim i sinqertë: Pse femrat i durojnë meshkujt e dhunshëm?

Rrëfim i sinqertë: Pse femrat i durojnë meshkujt e dhunshëm?

Një femër rrëfehet se si ka duruar gjithçka dhe nuk ka mundur ta braktisë mashkullin që ka ushtruar dhunë në të, dhe se si...