Tags Posts tagged with "Ronaldo dhe futbollisti shqiptar kishin të njëjtën të dashur (FOTO)"

Tag: Ronaldo dhe futbollisti shqiptar kishin të njëjtën të dashur (FOTO)

Ronaldo dhe futbollisti shqiptar kishin të njëjtën të dashur (FOTO)

Cristiano Ronaldo dhe Blerim Xhemaili e kanë pasur një të dashur të njëjtë. Bëhet fjalë për bukuroshen super-seksi nga Italia, Alessia Tedeschi. Ajo kishte një lidhje...