Tags Posts tagged with "ROLAND KETA"

Tag: ROLAND KETA

Përjashtimi i Bregut dhe Selamit nga PD? Ja përgjigja e deputetit

Deputeti i qarkut të Dibrës, Roland Keta, thotë ka rezerva për organizimin në Partinë Demokratike, por beson se humbja në zgjedhjet në Dibër nuk...