Tags Posts tagged with "“Roja” e kushtetutës pa gjyqtarë/ Gjyqet në rrezik"

Tag: “Roja” e kushtetutës pa gjyqtarë/ Gjyqet në rrezik

“Roja” e kushtetutës pa gjyqtarë/ Gjyqet në rrezik

Nga Eglantina Alliaj Rojtarja e Kushtetutës është tani me vetëm pesë anëtarë, minimumi që institucioni të mblidhet dhe të shqyrtojë çështje, por që vendimet...