Tags Posts tagged with "Roberto Saviano: Nëse lexon je më i lumtur. Ja prova"

Tag: Roberto Saviano: Nëse lexon je më i lumtur. Ja prova

Roberto Saviano: Nëse lexon je më i lumtur. Ja prova

Isha fëmijë dhe kam ende kujtimin e nënës time që lexonte. Për të, të lexuarit ishte një gjë tejet jetike. Nuk bëhet fjalë vetëm...