Tags Posts tagged with "Rithemelim i tretë i PS-së/ Projekti i Ramës për “forcën e re politike” dhe misioni special i Majkos"

Tag: Rithemelim i tretë i PS-së/ Projekti i Ramës për “forcën e re politike” dhe misioni special i Majkos

Rithemelim i tretë i PS-së/ Projekti i Ramës për “forcën e...

Edhe pse ka mbi një javë që është hedhur në tregun politik, nuk është komentuar ende një frazë e rëndësishme e Edi Ramës në...