Tags Posts tagged with "Rita ora një patriote e flaktë; Tatuazhi i saj dedikim ndaj Shqipërisë dhe mamasë"

Tag: Rita ora një patriote e flaktë; Tatuazhi i saj dedikim ndaj Shqipërisë dhe mamasë

Rita ora një patriote e flaktë; Tatuazhi i saj dedikim ndaj...

  Këngëtarja me origjinë shqiptare e ka treguar shumë herë që ka dashuri shumë të madhe ndaj shqiptarëve dhe Shqipërisë. Veprimi i fundit që ajo...