Tags Posts tagged with "Rikthehet bllokimi i autostradës Durrës – Tiranë"

Tag: Rikthehet bllokimi i autostradës Durrës – Tiranë

Rikthehet bllokimi i autostradës Durrës – Tiranë, ja segmenti që mbyllet...

Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH) dhe Policia e Qarkullimit Rrugor njoftojnë se në vijim të ndërhyrjes emergjente për riparimin e shtresave asfaltike në autostradën Durrës...