Tags Posts tagged with "rihapen dosjet e “organizatave kriminale” të Elbasanit"

Tag: rihapen dosjet e “organizatave kriminale” të Elbasanit

Përplasja me policinë është “maja e ajsbergut”, rihapen dosjet e “organizatave...

Për policinë dhe Prokurorinë e Krimeve të Rënda, ngjarja e Elbasanit pranë tregut ushqimor mund të jetë vetëm maja e ajsbergut e një aktiviteti...