Tags Posts tagged with "Rihanna tifoze e Shkodran Mustafit!"

Tag: Rihanna tifoze e Shkodran Mustafit!

Rihanna tifoze e Shkodran Mustafit!

Tifozja më e famshme e Arsenalit ndjek lojën nga afër, mbrojtësi shqiptar poston foto me të. Dje u zhvillua ndeshja ndërmjet Arsenalit dhe Everton...