Tags Posts tagged with "Reportazh/ Ndue Ftoni"

Tag: Reportazh/ Ndue Ftoni

Reportazh/ Ndue Ftoni, njeriu që kapërceu male, fusha dhe dete/ Nga...

  Ishte ora 6 e mëngjesit. Kohë të cilen e kishim planifikuar ti thonim mirëupafshim për këtë ditë , qytetit të Shkodrës. Ndaj dhe nxituam...