Tags Posts tagged with "rënie e PD-së së Renzit"

Tag: rënie e PD-së së Renzit

Zgjedhjet në Itali, fiton Lëvizja “5 Yjet” dhe Lega Nord, rënie...

Surpriza e zgjedhjeve në Itali Lëvizja “5 yjet” dhe Lega. Megjithëse të dhënat e votimit në zgjedhjet nacionale janë ende të pjesshme, kuadri që...