Tags Posts tagged with "Renato Mekolli ofendon konkurrentin dhe e përze nga gara"

Tag: Renato Mekolli ofendon konkurrentin dhe e përze nga gara

‘Zhduku përjashta’, Renato Mekolli ofendon konkurrentin dhe e përze nga gara

Puntata e fundit e emisionit të Renato Mekollit duket se ka filluar me nerva për shefin e kuzhinës. Ai është nxehur shumë me një...