Tags Posts tagged with "Reja ndryshon sërish"

Tag: Reja ndryshon sërish

Reja ndryshon sërish, Trashi ne formacin

Edi Reja kërkon fitoren në Moldavi dhe ndryshimet drastike në formacion nuk e bindin për të dalë me tri pikë. Nëse dje në stërvitjen...