Tags Posts tagged with "Reforma në drejtësi/ Soreca: Të mos ketë vonesa për krijimin e SPAK dhe BKH"

Tag: Reforma në drejtësi/ Soreca: Të mos ketë vonesa për krijimin e SPAK dhe BKH

Reforma në drejtësi/ Soreca: Të mos ketë vonesa për krijimin e...

  Luigi Soreca në konferencën e përbashkët të ministrave të Drejtësisë në Ballkan Ambasadori i BE në Shqipëri, Luigi Soreca teksa ka marrë pjesë në konferencën...